Фото: niknews.mk.ua

Атака російського аеродрому: над Ростовською областю працює ППО

У четвер, 25 травня, протиповітряна оборона Російської Федерації збила невідому ціль неподалік аеродрому у Ростовській області. Інцидент трапився в районі Морозовська.

Про це пише російський Telegram-канал Mash.

За даними джерела ППО відпрацювала по невідомому об'єкту в небі над Ростовською областю.

Згідно з наявною інформацією, інцидент трапився в районі Морозовська, неподалік від військового аеродрому. В результаті падіння уламків ніхто не постраждав.

Вибухи біля Кремля

У середу, 3 травня, близько 03:00 ночі біля стін Кремля у Москві пролунали два вибухи. У прес-службі президента Росії Володимира Путіна заявили, що російські військові та спецслужби вивели з ладу два дрони, які нібито хотіли атакувати Кремль.

У соціальних мережах поширюють відеозапис нібито удару безпілотного літального апарату по Кремлю. Речник диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Путіна у Кремлі під час інциденту не було, він перебував на своїй дачі у Підмосков'ї. 

Президент Володимир Зеленський заявив, що українська сторона не причетна до ударів безпілотниками по Кремлю. Він вкотре наголосив, що Збройні сили України використовують зброю для захисту своєї території. 

Нагадаємо, в Офісі президента проаналізували відео з вибухами безпілотників у центрі Москви й назвали цю ситуацію інсценуванням.

Своєю чергою американські офіційні особи заявили, що атака безпілотників на Кремль на початку травня, ймовірно, була організована одним зі спеціальних військових або розвідувальних підрозділів України. Адміністрація Байдена стурбована цією інформацією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.05.2023 23:31